Chris Zwerver

Net als jij leef ik mijn leven. Veel van dat leven bestaat uit hetzelfde. Slapen, eten, drinken, werken, kinderen, internet, tv kijken, lezen, sporten, boodschappen doen.

Als ik zeg dat mijn leven niet zonder moeilijkheden is dan zal je dat niet verbazen. Iedereen maakt wel narigheid mee. Op relationeel gebied, of anderszins. Zo ben ik vijftien jaar geleden gescheiden en heb ik een ernstig gehandicapte zoon.

Van nature focus ik mij op de goede kanten van het leven. Dat maakt voor mij het omgaan met problemen makkelijker. Maar natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat dat niet voor iedereen zo werkt.

De liefde is een thema waar ik mij al heel lang in verdiep.

De liefde is het meest fundamentele maar ook moeilijkste thema in ons leven. Uit eigen ervaring weet ik dat romantische idealen maar al te vaak worden gelogenstraft.

Met Yvon pluk ik al heel lang mijn geluk in de liefde. Zij is mijn 'muze'. Met haar ervaar ik dat een fijn liefdes- en seksleven mij gelukkiger en sterker maakt. Maar ook nu kom ik mijzelf natuurlijk zo af en toe tegen en ontwikkel ik mij verder.

Mijn levenservaring en mijn opleiding tot coach/counselor aan de Academie voor Counselling en Coaching zet ik in om mensen laagdrempelig maar professioneel een spiegel voor te houden die ze verder brengt. Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen bij liefdesrelaties.

Mijn open persoonlijkheid maakt dat zowel jongeren als ouderen zich op hun gemak bij mij voelen en mij in vertrouwen nemen om hun levensvragen te bespreken.

Mijn coachingspraktijk richt zich op liefde, relaties en seksualiteit. Ik coach ook mensen die met kanker te maken hebben. Daarvoor heb ik me aangesloten bij Coaching rondom kanker, een team van professionals met maar één doel: optimale ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten.

Samen kun je meer. Daarom werk ik in een samenwerkingsverband met professionele partners binnen WLO Work and Life.