Coaching

Ooit was je hartstikke verliefd maar op een bepaald moment trekt de roze wolk op. Het lijkt of de glans eraf is. Je ziet kleine gewoontes die je eerder niet opvielen. Je mist het 'wow'-gevoel uit de beginperiode.

Of... je bent gelukkig getrouwd maar die ene collega op je werk doet je meer dan je wilt toegeven. Hoe blijf je trouw aan je partner en jezelf?

Of... je partner is ernstig ziek. Al je aandacht staat in het teken van de zorg. Na een tijdje lijkt het of jullie relatie niet meer gelijkwaardig is. Je voelt je eenzaam.

Of... je relatie vaart al jaren dezelfde koers. De liefde en het vertrouwen zijn sterk verankerd. Jammer genoeg mis je de intimiteit van vroeger.

Of... 's avonds heb je eindelijk rust. De allermooiste en liefste man of vrouw van de wereld zit naast je. Tóch voelt het stukken makkelijker om de TV aan te zetten dan om te gaan vrijen.

Of... je bent al jaren op zoek naar de enige ware. Maar bij elke nieuwe relatie slaat na een tijdje de verveling toe. Je haakt weer af...

Herken je jezelf hierin?
Elke nieuwe periode die zich aandient, zorgt ervoor dat je moet zoeken naar een nieuw evenwicht. Soms kom je er niet meer uit. En hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt.
Mijn advies, ga de problemen niet uit de weg maar geef jezelf een kans op geluk.

Ik heb me als coach gespecialiseerd in de complexe dynamiek van liefdesrelaties. Op een open, rechttoe rechtaan en respectvolle manier wijs ik je in een veilige omgeving de weg naar een gezonde en evenwichtige relatie.
Ik help je de balans te vinden tussen liefde en lust, tussen vriendschap en betrouwbaarheid aan de ene kant en passie en intimiteit aan de andere kant.

relatie advies