NIEUWS

Kortingsactie voor jonge ouders

Door het drukke gezinsleven en de hectiek van alledag geen tijd meer voor je partner? Jullie zijn heel gelukkig als vader & moeder, maar de seks en liefde nemen af? Er zijn geen grote problemen, maar je ziet in de verte een doodlopende weg?

Herkenbaar? Dan kan ik jullie helpen! In een coachingstraject van 3 sessies gaan we samen aan de slag.

Je ontdekt weer wat jullie voor elkaar betekenen. Wat jullie van elkaar nodig hebben. En hoe jullie de liefdesband, de passie en het verlangen naar elkaar kunnen versterken.

Voor jonge ouders heb ik een kortingsactie. Een coachingstraject van 3 sessies voor slechts 120 euro. Ik ben ook op enkele avonden en op zaterdag beschikbaar, dus je hoeft niet ingewikkeld te doen met werk of andere afspraken.

Voorafgaand aan het coachingstraject bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Is er een klik? Dan gaan we verder! Is die er niet? Geen probleem!

Geïnteresseerd in deze aanbieding? Of wil je meer informatie? Neem contact op via e-mail: info@chriszwerver.nl of bel me op
06-44464957

Ik geef ook een korte cursus voor jonge ouders. Voordeel daarvan is dat je ervaringen kunt uitwisselen met andere stellen. 2 avonden voor 60 euro. Mail of bel me voor meer informatie.

‘Hoe voorkom je relatiestress in de vakantie?’

Liefde is goed voor een stralende gezondheid. Het goede gevoel dat je elkaar geeft helpt tegen stress en geeft je een goed humeur. Maar wat als je door een druk gezinsleven weinig tijd voor elkaar hebt? Hoe houd je het dan sprankelend? Is de zomervakantie hèt moment om daar wat aan te doen?

De zomer is inderdaad een periode waarin je eindelijk geen verplichtingen meer hebt. Even geen werk en de kinderen hoeven niet meer van hot naar her worden gebracht. Je hebt tijd om bij te komen, te luieren, samen actief te zijn en in heerlijke vakantiesferen weer eens de pannen van het dak te vrijen.

Sommige stellen lukt het echter niet om bij te tanken. Je zit ineens op elkaars lip. Aan jezelf kom je niet toe en ergernissen worden ineens onoverkomelijk groot. In plaats van dat de vakantie jullie liefde vergroot, drijf je uit elkaar.

Wat kan je doen?

Laat het er niet op aankomen. Praat erover voordat je op reis gaat. Niet thuis, maar bijvoorbeeld tijdens een wandeling. Emoties heb je dan beter in de hand. Neem even de tijd en probeer naar elkaar te luisteren zonder dat je al met je antwoord bezig bent. Vertel elkaar wat je echt leuk vindt om te doen.

Neem niet aan dat de ander dat wel weet. Geef elkaar daarvoor ruimte. Je hoeft niet alles samen te doen. Het is zelfs goed om af en toe even iets afzonderlijk te doen, alleen of met de kinderen. Doe je iets samen, doe dan iets waar je allebei van geniet. Zorg voor een positieve sfeer waarbij je ontvankelijk bent voor elkaar. Geef elkaar een compliment en flirt weer eens met elkaar. Kortom: wees creatief en kijk of je er samen uit komt!

Mocht dat dan toch niet lukken? Dan bied ik laagdrempelig maar professioneel hulp met mijn coaching op liefde, relaties en seksualiteit. Voor meer informatie neem contact op via e-mail: info@chriszwerver.nl of bel me op 06-44464957.